Varför anställa en virtuell medarbetare och vad gör egentligen en virtuell medarbetare? Kika på en kortfilm där jag och VirMedas grundare Johanna berättar mer:

Klicka här

Virtuella medarbetare är ett effektivt sätt för företag att dela på personal. Företagen får enkel tillgång till personal online, utan att anställa. Uppdragens omfattning anpassas efter kundföretagets behov. Det kan röra sig om enstaka projekt under en begränsad tid eller om mer varaktiga tjänster.

Det finns många fördelar med att anlita en virtuell medarbetare. Det är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att få hjälp i sitt företag, tillfälligt eller på längre sikt. Hos VirMeda kan du få hjälp inom en mängd olika områden då vi är ett team av virtuella medarbetare som alla har olika kompetenser och färdigheter. Juridik, ekonomi, grafisk design, copywriting, administration, vi hjälper dig med de arbetsuppgifter du inte vill, kan eller borde göra.