This too shall pass… Kanske är det fler än jag som haft det lite extra motigt ett tag? I mitt fall, inget stort – men en hel del mindre saker, låg energi, oroskänslor.  Kanske är det Merkurius retrograd jag känner av (ni som vet vet) eller så är det helt enkelt en av de tillfälliga svackor vi alla hamnar i då och då. För mig hjälper det faktiskt att tänka “this too shall pass”, för så är det ju. Inget är för evigt, allt förändras. hela tiden. Och livet innehåller både ups and downs.

This too shall pass…Jobbar ständigt med mitt välmående men när jag har tillfälliga svackor försöker jag göra det där lilla extra. Så mina bästa tips när jag har en svacka:

MEDITERA MERA
Jag försöker meditera mera. Inte bara min vanliga morgonmeditation, utan gärna fler tillfällen under dagen.

GÅ UT
Jag försöker vara ute extra mycket, gärna i skogen och helst få massor av dagsljus.

TACKSAMHETSDAGBOK
Dessutom skriver jag tacksamhetsdagbok. Har ett block där jag varje dag skriver tre saker jag är tacksam för. Jag skriver tacksamhetsdagbok i perioder men föröker alltid få till det som en daglig rutin när jag har en svacka. Att sätta fokus på det positiva och att fokusera på tacksamhet ökar upplevelsen av lycka, det finns det forskning som styrker. 


Tacksamhetsdagbok
Tacksamhetsdagbok